Чому у Москві арештовують військових — пояснення Жданова
Категорія
Світ
Дата публікації

Чому у Москві арештовують військових — пояснення Жданова

Чому у Москві арештовують військових — пояснення Жданова
Джерело:  online.ua

8 жовтня українська розвідка дізналася, що у Москві почалися арешти військових - цим займається Росгвардія. За словами військового експерта Олега Жданова, диктатор Володимир Путін може побоюватися воєнного перевороту проти себе й тому наказав спецпідрозділам Росгвардії перекрити центр столиці. Окрім того, у Кремлі можуть запланувати реалізацію додаткових цілей під час такої "спецоперації". 

Джерело: "24 Канал"

Жданов пояснив, чому у Москві затримують військових

Жданов нагадав, що коли відбулася успішна для ЗСУ Харківська контрнаступальна операція, тоді він озвучив прогноз, що якщо Путін найближчим часом не розкриє заколот серед генералів через провал на Харківщині, тоді його самого можуть усунути від влади.

Я можу припустити, що затримання військових у Москві можуть бути запобіганням воєнному перевороту. Тому що військові насправді можуть це зробити. І от сьогодні ми спостерігаємо, що сьогодні Путін "всіх собак вішає" на них, – наголошує військовий експерт.

Він також звернув увагу на те, що дивізія оперативного призначення Росгвардії, яка залучена до цієї "операції", є колишньою дивізією НКВС.

Як відомо, її створював ще Берія для свого захисту.

Він нею не зміг скористатися, коли його заарештовували у Кремлі. А тут вона сьогодні перекриває центр Москви, тому що на Арбаті знаходяться Генштаб й Штаб Центрального округу. Тому він можливо перекритий, щоб військові не могли відреагувати, – озвучив свою думку з цього приводу Жданов.

За словами експерта, це може бути спробою знайти винного у провалах армії на полі бою в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?