У Москві розпочалися арешти військових
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві розпочалися арешти військових

У Москві розпочалися арешти військових
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що в Москві розпочалися арешти військових — наразі цим займається Росгвардія.

Джерело: Фейсбук-сторінка ГУР

Що відомо про арешти військових у Москві

За словами українських розвідників, 8 жовтня у російській столиці розпочався комплекс «заходів» спрямованих проти військових.

Згідно з останніми даними, рух у центрі Москви перекрили.

Окрім того, наголошується, що у місто увійшли підрозділи дивізії оперативного призначення імені Дзержинського – «еліти» росгвардії.

Вони рухаються до центру спільно з підрозділами поліції. Відомо про численні арешти, затримання та блокування військових. Натомість, всі військові підрозділи по периметру Москви приведено у підвищену бойову готовність, - повідомляє Головне управління розвідки.

Солдати РФ скаржаться на керівництво та прогнозують поразку своєї армії

Варто зазначити, що про невдоволення російських військових ходом війни в України було відомо й раніше.

До прикладу, нещодавно розвідка перехопила ще одну телефонну розмову окупантів, у якій ті скаржилися, що опинилися у жахливій ситуації.

У перехопленій розмові солдат РФ, який знаходиться на Донецькому напрямку, розказує матері, що ситуація набагато гірша, ніж показують у пропагандистських новинах.

ГУР за період війни опублікувала сотні таких перехоплень, що вказує на зростаючі паніку та невдоволення у лавах армії ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?