Чому в Путіна немає жодних шансів виграти війну — пояснення Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому в Путіна немає жодних шансів виграти війну — пояснення Зеленського

Чому в Путіна немає жодних шансів виграти війну — пояснення Зеленського
Джерело:  online.ua

Як зазначає глава держави Володимир Зеленський, російський диктатор Володимир Путін досі плекає надію, що може захопити усю територію України. Однак, на переконання український лідер, такий шанс РФ давно втратила й наразі упевнено рухається до остаточної поразки у цій війні.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський не вірить, що РФ зможе окупувати усю Україну

Президент України переконаний у тому, що очільника Кремля не буде на цьому світі через 30 років, але, на його думку, це може статися вже і через 10 років.

Володимир Зеленський озвучив прогноз, що російський диктатор точно ніколи не зможе захопити усю територію нашої країни.

Він не та фігура вже. Всі їх дії на полі бою (солдатів РФ – ред.) говорять про те, що на сьогодні Росія не спроможна окупувати Україну повністю і знищити нас. Їх бажання ті самі, але глибоко в душі всі вони вже усвідомлюють, що вони не можуть більше (захопити усю нашу країну – ред.), – наголосив український лідер.

Володимир Зеленський звернув увагу на те, що в армії РФ на початку війни все-таки був шанс повністю захопити Україну.

Однак українські громадяни зробили щось всередині держави й зовні", після чого наш народ зміг стати міцнішим за російську армію.

Окупанти усвідомили, що станом на сьогодні це неможливо.

РФ може спробувати ще раз окупувати Україну повністю

Чи можуть вони з часом повернутися до окупації України? Так. Їм потрібен для цього видих, їм потрібен час, щоб знову накопичити сили, зняти санкції й отримати політичну підтримку хоч десь у світі, – попередив президент України.

За словами Володимира Зеленського, на такі зухвалі вчинки українці мовчати не будуть.

Український лідер пообіцяв, що наша країна зробить все можливе, щоб не дати стати російській армії такою ж міцною, як вона була на початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?