В ОП відреагували на готовність Путіна до переговорів з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП відреагували на готовність Путіна до переговорів з Україною

В ОП відреагували на готовність Путіна до переговорів з Україною
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, світовій спільноті необхідно нарешті визнати, що заяви кремлівського диктатора та військового злочинця стосовно готовності до переговорів з Україною ніяк не впливають на ситуацію та глобальні процеси.

Джерело: Twitter Михайла Подоляка

Як варто оцінювати заяви Путіна стосовно готовності до переговорів з Україною 

Час визнати, що суб'єкт "Путін" не є сьогодні особою, чиї висловлювання мають значення, чи містять хоча б дещицю правди, чи впливають на глобальні процеси та визначають перебіг подій, -зазначив Подоляк.

Представник ОП підкреслив, що наразі кремлівський диктатор і тільки і може, що скиглити про готовність переговорів хоч з кимось стосовно України та розповідати небилиці про "виведення окупантів з Київської області на прохання".

Просто не звертайте уваги на скиглення Путіна, і тоді багато що буде оперативно вирішено, - радить Подоляк.

У Путіна вже готуються до виборів  

Підконтрольним Кремлю блогерам на тлі початку підготовки оточення диктатора та військового злочинця Володимира Путіна до президентських виборів у наступному році наказали значно скоротити кількість матеріалів щодо війни проти України і натомість поширювати позитивні пропагандистські сюжети.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?