Чорний брат: стало відомо про кумедний випадок з полоненим сепаратистом на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Чорний брат: стало відомо про кумедний випадок з полоненим сепаратистом на Донбасі

Чорний брат: стало відомо про кумедний випадок з полоненим сепаратистом на Донбасі
Джерело:  online.ua

Командувач оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь", заступник командувача військ ОК "Північ" з бойової підготовки полковник Едуард Москальов розповів кумедний випадок з полоненим сепаратистом, який був упевнений, що воює з американцями на Донбасі.
Про це Москальов розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Були комічні випадки. Взяли якось в полон сепаратиста. Запитуємо: з ким ви воюєте? Відповідь: українська армія розбита, ми воюємо з американськими найманцями. Найсмішніше, що допитували його я і мій товариш. Ми обидва - росіяни за національністю" , - поділився боєць.
Українські військові, почувши таке, вирішили пожартувати над сепаратистом.
"І от коли цей сепар заявив, що воює з американськими найманцями, мій товариш повертається до мене - і каже: ну, що, мій чорний брат?", - Сказав Москальов.
"Після того, скільки не зустрічалися з ним, він до мене інакше, ніж "чорний брат", і не звертався", - додав він.
Боєць також підкреслив, що такі заяви сепаратистів свідчать про повну плутанину, яка робиться в головах бойовиків.
"Ось така каша у них в голові. Про американських найманців. Про те, що української армії немає...", - резюмував Москальов.
Більше читайте на ONLINE.UA:  На окупованому Донбасі вірять, що воюють з фашистами і американцями - командувач сектору М.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?