"Чорний лебідь" для Путіна: загибель російського літака розбурхала мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

"Чорний лебідь" для Путіна: загибель російського літака розбурхала мережу

"Чорний лебідь" для Путіна: загибель російського літака розбурхала мережу
Джерело:  online.ua

Соцмережі активно обговорюють  крах літака Ту-154 в Росії, в результаті якого, за попередніми даними, ніхто не вижив.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що на борту Ту-154 була директор організації "Справедлива допомога" Єлизавета Глінка, більш відома як "доктор Ліза", яка займалася гуманітарною діяльністю в районах бойових дій на Донбасі, де воюють російські військові.
У той же час джерело в оточенні "доктора Лізи" повідомило "Інтерфаксу", що її не було на борту. За словами співрозмовника агентства, вона летіла на даному літаку з Москви в Сочі, але в Сирію вона не прямувала.
У мережі висловили надію, що "доктор Ліза" таки була на борту під час аварії. Пізніше інформація про загибель Глінки підтвердилася остаточно.

Бовсуновський Владислав:"Таки карма. Версію теракту виключають. На борту були саме пропагандисти - співробітники телеканалу Зірка. І та сама" доктор Ліза", яка займалася на Донбасі викраденням дітей з інвалідністю та незаконною доставкою їх в Росію. Нібито допомагала. Не думав, що буду таким черствим, але мені цих виплодків пекла абсолютно не жаль. Інші відчуття ".


У мережі також відзначають, що Ту-154 - це "чорний лебідь" Путіна, і висловлюють байдужість до долі військових, які брали участь у війні в Сирії і в Україні, а також журналістів, які знімали пропагандистські сюжети про "хунту" і "розіпнутих хлопчиків" на Донбасі.





Саша Сотник: "Літаки б'ються. А ми продовжуємо бомбити. Тренер в Кремлі лютує".


Борис Філатов: "Я ніколи не сперечаюся з Отцями, а також не схильний до зловтіхи і танцям на кістках, але думаю, що сьогодні Гундяєва буде важко пояснити своїй пастві, чому ввічливі балалаєчники змушені давати концерти чортів у пеклі замість святкування" визволення "Алеппо" .


Як повідомляв ONLINE.UA,  уламки Ту-154 були виявлені в півтора кілометрах від чорноморського узбережжя Сочі на глибині 50-70 метрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?