Чорти з пекла: українці обурилися, що КСУ запрацював у звичному режимі
Категорія
Політика
Дата публікації

Чорти з пекла: українці обурилися, що КСУ запрацював у звичному режимі

Чорти з пекла: українці обурилися, що КСУ запрацював у звичному режимі
Джерело:  online.ua

Представники Конституційного Суду України оголосили про відновлення роботи відомства у вівторок, 8 грудня. Натомість соціальні мережі спалахнули обуренням і критичними публікаціями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво відомства.

За оприлюдненими даними, перше засідання Великої палати КСУ почалося о 10:00, посадовці відновили розгляд документів за поданням 142 нардепів. Подання стосується тлумачення окремого положення абзацу четвертого преамбули Конституції.

"Також сьогодні заплановано проведення засідання Великої палати Конституційного Суду України щодо розгляду питання про відкриття конституційного провадження у справі за конституційним поданням 47 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень Кримінального процесуального кодексу України та питання щодо подовження строку постановлення колегіями суддів Першого та Другого сенатів Конституційного Суду України ухвал про відкриття або про відмову у відкритті конституційного провадження у справах за конституційними скаргами та конституційним поданням", - оголосили в КСУ,

Передбачається, що засідання будуть закритими, а про підсумки повідомлять окремо.
Сам факт відновлення роботи КСУ, який фактично саботує українське законодавство і блокує роботу антикорупційних органів, обурив багатьох українців.

Деякі користувачі згадали, як представників КСУ буквально назвали чортами з пекла.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник Кабінету міністрів та очільник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба озвучив українським громадянам важливе попередження. Як стверджує дипломат, у разі відсутності систематичного подолання наслідків скандального рішення Конституційного суду України щодо скасування е-декларацій Євросоюз може констатувати проблеми для безвізу з нашою країною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?