Чотири вибухи в Багдаді забрали десятки життів: з'явилися відео та фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Чотири вибухи в Багдаді забрали десятки життів: з'явилися відео та фото

Чотири вибухи в Багдаді забрали десятки життів: з'явилися відео та фото
Джерело:  online.ua

В столиці Ірака Багдаді 17 травня сталося чотири вибухи, в яких загинуло як мінімум 63 людини, і ще більше 100 отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.
Перший вибух стався на ринку в північному шиїтському районі Багдада аш-Шааб, в ньому загинуло 38 осіб і ще 70 постраждало. Другий вибух стався через автомобіль з вибухівкою в південному районі аль-Рашида. У ньому загинуло ще шестеро осіб і 21 отримала поранення.
Третій вибух стався пізніше в Садрі, там загинули 19 осіб і отримали поранення 15 чоловік. Поліція повідомила, що напад було скоєно терористом-смертником, який був за кермом автомобіля.
Згідно з інформацією Sky News Arabia, в Багдаді стався і четвертий вибух. Теракт провели в громадському кафе в районі Ель-Хабібія на сході Багдада. Інформація про постраждалих і жертви четвертого вибуху поки не надходила.
Озброєне угрупування "Ісламська держава" опублікувала в мережі заяву, в якому взяло відповідальність за теракти.




Фото: Twitter/Mustafa Al-Khaqani


Як повідомляв ONLINE.UA, 11 травня в Багдаді також сталася серія терактів, в яких загинуло щонайменше 52 людини.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?