Чутки про раптову смерть Кім Чен Ина - Пентагон виступив із терміновою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Чутки про раптову смерть Кім Чен Ина - Пентагон виступив із терміновою заявою

Чутки про раптову смерть Кім Чен Ина - Пентагон виступив із терміновою заявою

Нещодавно міжнародну спільноту схвилювала неочікувана новина - ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що влада КНДР вже активно готує на заміну лідеру країни Кім Чен Ину його молодшу сестру Кім Е Чжон. Зазначалося, що це станеться лише в разі раптової смерті Кім Чен Ина. Окрім того, повідомлялося, що стан здоров'я останнього справді критичний. На чутки оперативно відреагували експерти із Пентагону - вони заявляють, що попри спекуляції про поганий стан здоров'я лідера Північної Кореї, він зберігає владу в країні. Підтвердити інформацію про зміну влади в КНДР розвідка поки не може. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Українську службу DW".

В Міноборони США дійшли висновку, що очільник Північної Кореї Кім Чен Ин зберігає контроль над владою у країні навіть попри чутки про погіршення стану його здоров'я. З офіційною заявою виступив заступник голови Об'єднаного комітету начальників штабів США, генерал Джон Хайтен.

"Я припускаю, що Кім Чен Ин досі має повний контроль над корейською атомною зброєю та корейськими військовими силами", - зазначив генерал та наголосив, що жодних причин розглядати інші сценарії наразі немає.

Однак, що важливо розуміти, Хайтен додав, що не має даних розвідки, які б дозволили однозначно спростувати чи підтвердити спекуляції щодо критичного стану здоров'я північнокорейського лідера.
Вперше ці чутки почали з'являтися в американських ЗМІ з посиланням на урядові джерела у вівторок, 21 квітня. Телеканал CNN почав стверджувати, що Кім Чен Ин переніс важку операцію на серці і перебуває у критичному стані. Медіа Південної Кореї сумніваються у правдивості чуток про проблеми зі здоров'ям лідера КНДР.

Варто зазначити, що нещодавно очільник Білого дому Дональд Трамп заявив, що також не має підтвердження інформації про погіршення стану здоров'я Кім Чен Ина.

"Ніхто цього не підтвердив. Коли CNN виступає з повідомленнями, я не дуже-то їм вірю", - додав президент США.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно американський лідер Дональд Трамп  накинувся на відомого політика з образами, назвавши його "невдахою зі сміттєвого баку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?