«Невдаха зі сміттєвого баку»: Трамп накинувся на відомого політика з образами
Категорія
Світ
Дата публікації

«Невдаха зі сміттєвого баку»: Трамп накинувся на відомого політика з образами

«Невдаха зі сміттєвого баку»: Трамп накинувся на відомого політика з образами
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп у черговий раз шокував своїх співвітчизників різкими висловлюваннями. Під час вчорашньої зустрічі зі своїми прихильниками по Республіканській партії в штаті Айова, господар Білого дому дав своєму конкуренту на майбутніх виборах відразу кілька образливих характеристик.

Зокрема, як повідомляє ONLINE.UA, Трамп назвав Джозефа Байдена «невдахою, який виліз зі сміттєвого баку», а також «розумово відсталим».

«Якщо людина згадує моє ім'я в своїй промові 76 разів, у нього явно проблеми» – додав Трамп.

Як відомо, колишній віце-президент США Джозеф Байден має найвищі шанси стати основним суперником діючого глави держави на чергових виборах у 2020 році. Згідно з результатами соціологічних опитувань, проведених Університетом Монмута, 76-річний Байден користується найбільшою підтримкою серед демократів. 28% з них бачать колишнього заступника Барака Обами своїм представником на наступних президентських виборах.

Що цікаво, Джо Байден теж не надто ретельно обирає слова про своїх супротивників. Наприклад, лише кілька днів тому він назвав Трампа клоуном.

«Є так багато прізвиськ, які я міг би дати цьому хлопцю. Почнемо просто з клоуна», - заявив Байден.

Нагадаємо, що через свій гострий язик Дональд Трамп під час свого візиту до Великої Британії посварився з принцом Гаррі. Член королівської родини відмовився спілкуватися з американським президентом через те, що той колись назвав його дружину Меган Маркл «противною».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?