Чи буде реванш. WBA оголосила остаточне рішення щодо апеляції Дюбуа проти Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чи буде реванш. WBA оголосила остаточне рішення щодо апеляції Дюбуа проти Усика

Бокс
Джерело:  WBA

WBA вивчила апеляцію Даніеля Дюбуа щодо результату його бою з Олександром Усиком і прийняла остаточне рішення. Британець вимагав  визнати поєдинок таким, що не відбувся.

Рішення WBA щодо бою Усик-Дюбуа

Всесвітня боксерська асоціація заявила, що результат бою між Олександром Усиком і Деніелом Дюбуа, який відбувся 26 серпня, залишиться в силі після ретельного вивчення апеляції.

Тоді поєдинок завершився перемогою чемпіона світу за версією WBA у важкій вазі Олександра Усика, який також захистив у цьому бою свої пояси WBO, IBF та IBO. 

4 вересня компанія Queensberry Promotions, яка представляє Дюбуа, надіслала електронний лист до WBA, вказавши, що хоче змінити результат бою через дії рефері за удар нижче пояса у п'ятому раунді.

Нагадаємо, що під час бою рефері надав Усику додатковий час на відновлення через удар Дюбуа нижче пояса. Queensberry Promotions вимагали визнати удар легальним.

Що відомо про бій Усик-Дюбуа

Бій між 36-річним Усиком та 25-річним Дюбуа відбувся у польському Вроцлаві.

Усик домінував у поєдинку, коли раптово впав у п’ятому раунді після того, як Дюбуа завдав йому важкого удару по поясній лінії.

Українцю дали майже чотири хвилини, щоб відновитися.

Ближче до кінця восьмого раунду Усик вперше відправив Дюбуа в нокдаун.

Через дві хвилини після початку девʼятого раунду Усик вдарив британця правою і той впав. Суддя оголосив про достроковий нокаут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?