COVID-19 у Запоріжжі: підтверджені нові випадки
Категорія
Україна
Дата публікації

COVID-19 у Запоріжжі: підтверджені нові випадки

COVID-19 у Запоріжжі: підтверджені нові випадки
Джерело:  online.ua

Станом на день у четвер, 26 березня, у Запоріжжі зареєстрували 5 підтверджених випадків нового коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію мера Володимира Буряка у Facebook.

За його словами, усі хворі приїхали напередодні з-за кордону. Їх розмістили в інфекційній лікарні із задовільним станом. Зараз медики також перевіряють дитину.

"Тестування на коронавірусну інфекцію проводиться в Запоріжжі, без необхідності відправляти зразки до Києва. Першу партію швидких тестів із 2700 штук ми розподілили на всі лікарні, також в наявності ПЛР-тести. В першу чергу, перевіряються люди, які за медичними показаннями мають підозру на захворювання на коронавірусну хворобу. Зробити тест можна виключно за призначенням сімейного лікаря після того, як він збере повний анамнез", - пояснив мер.

Буряк закликав людей з температурою 38 градусів, кашлем, які приїхали з іншої країни, не йти до лікарні. Їм треба негайно інформувати "103" про свій стан та викликати швидку.

Як повідомляв ONLINE.UA, Любомира Мандзій, яка тимчасово виконує обов’язки міністерки освіти і науки, виступила з важливою новиною. Вона підкреслила, що навчальний рік в Україні закінчиться так, як і передбачено законодавством, а саме 1 липня, однак це не стосується випускників 11 класів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?