COVID-19 в команді Зеленського - на Банковій повідомили важливу інформацію
Категорія
Україна
Дата публікації

COVID-19 в команді Зеленського - на Банковій повідомили важливу інформацію

COVID-19 в команді Зеленського - на Банковій повідомили важливу інформацію
Джерело:  online.ua

На Банковій спростували інформацію про зараження коронавірусом співробітників Офісу президента України Володимира Зеленського. Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та радник президента Руслан Демченко, а також інші члени української делегації, які їздили на переговори до Парижа, дійсно здавали тести на коронавірус, але результати тестів у них були негативними - COVID-19 не виявили. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

"Офіс президента повідомляє про підтверджені випадки захворювання, як це було у випадку з першою леді Оленою Зеленською. Якщо буде підтвердження про хворих - Офіс президента про це повідомить", - запевнила прессекретарка президента України Юлія Мендель.

Вона нагадала, що президент обмежив зустрічі і контакти з іншими людьми після того, як коронавірус виявили у його дружини. Мендель також підкреслила, що на Банковій дотримуються всіх заходів безпеки - проводиться регулярний температурний скринінг, є обов'язковими масковий режим і соціальне дистанціювання, а всі співробітники регулярно проходять тестування.

Нагадаємо, 12 червня відбувся робочий візит представників уряду та Офісу президента в Париж для переговорів з радником президента Франції. До складу української делегації, яку очолив Олексій Резніков, також увійшли міністр оборони Андрій Таран, міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко, керівник Офісу президента Андрій Єрмак та інші офіційні особи. На наступний день ЗМІ, з посиланням на джерела в Офісі президента повідомили, що на Банковій і в Управлінні державної охорони зафіксовано спалах коронавіруса - нібито позитивний результат тесту на коронавірус отримали міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та радник президента Руслан Демченко.

Важливо відзначити, що президент України Володимир Зеленський і діти також пройшли тестування на коронавірус, після того, як COVID-19 був виявлений у його дружини Олени Зеленської. Їх результати негативні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський перейшов на особливий режим роботи у зв'язку з виявленням COVID-19 у його дружини Олени. Варто звернути увагу на те, що згідно з Конституцією, український лідер не може нікому делегувати свої повноваження. У відомстві запевняють, що стан здоров'я Зеленського дозволяє йому виконувати службові обов'язки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?