Дала Олегу в морду: сестра Сенцова лежить у лікарні з депресією
Категорія
Україна
Дата публікації

Дала Олегу в морду: сестра Сенцова лежить у лікарні з депресією

Дала Олегу в морду: сестра Сенцова лежить у лікарні з депресією
Джерело:  online.ua

Двоюрідна сестра звільненого політв'язня та українського режисера Олега Сенцова, Наталя Каплан, розказала, що дуже важко пережила полон брата, тож тепер перебуває у лікарні з депресією. Вона зізналася, що "все ж таки дала йому в морду", передає ONLINE.UA.

"Так, спочатку я його обняла. А потім... Вже в мене вдома, за бокальчиком вина, все-таки дала йому в морду. Так, трохи, люблячи та попередивши, що це буде. Тому що мені особисто все це дуже важко далося", - написала.  Каплан.

Наталя зізналася, що останні п'ять років були важкими для неї. Нагадаємо, що саме вона весь цей час спілкувалася з журналістами та відвідувала офіційні заходи замість брата, а також навідувала його у в'язниці. Раніше у своєму Фейсбуці вона писала, що "бути сестрою Олега Сенцова – це пекло. Начебто, сама по собі я нічого не варта".

"Я завжди думала, що емоційне вигорання, депресії – це все про когось іншого, а я сильна, я все можу. Загалом, я не змогла, змушена була звернутися за допомогою. Бережіть себе. Ми всі не залізні. А Олега я спочатку обняла, потім в морду за всі мої страждання. Сьогодні він мене в лікарні відвідав, я рада, він заряджає енергією ого-го як", - зазначила Каплан.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Сенцов окреслив сценарій завершення війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?