У Росії є шанс: Сенцов окреслив сценарій завершення війни на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії є шанс: Сенцов окреслив сценарій завершення війни на Донбасі

У Росії є шанс: Сенцов окреслив сценарій завершення війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

Звільнений з російської тюрми український кінорежисер Олег Сенцов запевняє, що з Росією слід домовлятися, хоча не вірить, що вона прагне миру. Про це він заявив в ході пресконференції, передає ONLINE.UA.

"Зараз з приходом нової влади у Росії є шанс відносини (з Україною – ред.) перезавантажити. Президент Зеленський також робить кроки на зустріч. Я бачу, що він щиро хоче цей конфлікт вирішити без втрати інтересів. І це правильно. Сто років переговорів кращі ніж 1 день війни. Стосовно того, чи хоче Росія миру – скільки б вовк не вбирався в овечу шкуру, зуби у нього постійно на місці, не переживайте. Не вірте в це. Я не вірю", - заявив Сенцов.

Як відомо, 7 вересня відбувся великий обмін утримуваними особами – Росія відпустила й передала Києву 35 українців, одночасно Україна видала РФ 35 осіб. В Україну в рамках звільнення прибули 24 військовополонених моряки та 11 політв'язнів, включно з Олегом Сенцовим. Його зустрічала донька Аліна.

Варто зазначити, що Сенцов провів у російській неволі загалом понад 5 років.

Як повідомляв ONLINE.UA,  владу Австралії розізлило те, що фігуранта справи про катастрофу МН17 Володимира Цемаха було видано РФ в рамках обміну утримуваними особами за формулою "35 на 35".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?