Далай-лама вперше проведе онлайн-зустріч з українцями. Йому можна буде поставити питання в прямому ефірі
Категорія
Культура
Дата публікації

Далай-лама вперше проведе онлайн-зустріч з українцями. Йому можна буде поставити питання в прямому ефірі

Далай-лама вперше проведе онлайн-зустріч з українцями. Йому можна буде поставити питання в прямому ефірі
Джерело:  online.ua

20 жовтня 2020 року в Україні відбудеться знаменна подія - духовний лідер буддистів, лауреат Нобелівської премії миру Далай-лама XIV вперше в історії в прямому ефірі спілкуватиметься з українцями. Протягом години він буде відповідати на запитання українців на тему "Освіта та світ за часів пандемії". Де і коли дивитися онлайн-зустріч з Далай-ламою в прямому ефірі, як задати йому питання і поспілкуватися з духовним лідером буддистів - читайте в матеріалі ONLINE.UA.

Історична онлайн-зустріч з Далай-ламою почнеться 20 жовтня о 6:30 за київським часом. За розкладом, спочатку мудрець виступить зі зверненням до українців і дасть кілька корисних порад для подолання COVID-19 і не тільки. Потім гуманіст і захисник прав людини, зразок стійкості і милосердя, до якого прислухаються керівники держав і релігійні лідери, відповість на запитання українців. Щоб поставити запитання Далай-ламі потрібно зареєструватися до 10:00 18 жовтня на сайті організаторів заходу, а дивитися відео прямого ефіру з духовним лідером буддистів можна буде у вільному доступі на YouTube.

Важливо відзначити, що Далай-лама проведе зустріч з українцями в прямому ефірі без будь-яких політичних переконань. Він планує підняти питання навчання розуму і серця, світу в світі людей, пандемії та її впливу на людство. Мудрець підкаже українцям, які уроки має винести кожен в ситуації, що склалася.

"По-перше, я людина, а вже потім - тибетець чи буддист. Тому це буде діалог не з релігійним лідером, а з лідером думок і ідей, провідником світу в світі", - анонсував зустріч з українцями Далай-лама.

Як відомо, після прямого ефіру з українцями Далай-лама проведе три дискусії з колишнім міністеркою освіти і науки України Лілією Гриневич, фронтменом гурту "Антитіла" та іншому Фонду ООН в області народонаселення Тарасом Тополею, кураторкою проекту "Право на освіту" Наталією Мосейчук.

Нагадаємо, Далай-лама регулярно проводить онлайн-зустрічі з жителями різних країн. Нещодавно в прямому ефірі він спілкувався з жителями Великої Британії, Тайваню та Індії. Тепер така унікальна можливість з'явилася в українців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Далай-лама XIV звернувся до всього населення Землі і закликав людство піклуватися про нашу блакитний планеті, оскільки іншого будинку у нас немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?