Данілов назвав причини активізації ракетних атак РФ по Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов назвав причини активізації ракетних атак РФ по Україні

Данілов назвав причини активізації ракетних атак РФ по Україні
Джерело:  online.ua

Данілов назвав причину збільшення частоти атак РФ по Україні. Це потрібно для підвищення патріотичного налаштування населення.

Джерело: Олексій Данілов

Чому росіяни активізували обстріли України

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росіяни останнім часом активізували обстріли території України, оскільки не можуть захопити міста.

Київ залишається маніакальною і недосяжною ціллю путіна. Символічні місця Києва – мета російських ракетних обстрілів, – сказав Данілов.

Він додав, що такі атаки є й безглуздими і вкрай витратними для РФ. Проте головною їх ціллю є “підняття градусу патріотичної істерії” всередині країни. Оскільки зараз в РФ розвивається процес розпачу і розчарування владою на фоні провалу наступу і невдач на фронті.

Ракетний удар РФ по Україні

Вночі 17 та 18 травня армія Російської Федерації здійснила нову ракетну атаку на територію усієї України, через що було оголошено масштабну повітряну тривогу. За попередніми даними, в Одесі загинула одна людина, ще двоє отримали поранення.

Як повідомляє очільниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, в Одесі під час ракетного обстрілу загинула одна людина, ще двоє отримали поранення – всі працівники промислового підприємства.

За словами Наталі Гуменюк, ворог влучив в об’єкт промисловості, внаслідок чого одна людина загинула і ще двох було поранено.

У КМВА повідомляють, що усі ворожі цілі над українською столицею вдалося збити.

Згідно з останніми даними, армія РФ атакувала Київ із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію, ймовірно — крилатими ракетами типу Х-101/555. Також під час нового нападу ворог використовував розвідувальні БпЛА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?