Данілов оцінив ймовірність перенесення бойових дій на територію РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов оцінив ймовірність перенесення бойових дій на територію РФ

Данілов оцінив ймовірність перенесення бойових дій на територію РФ
Джерело:  online.ua

 На переконання секретаря РНБО Олексія Данілова, ймовірність перенесення бойових дій на територію Росію безумовно існує. Однак, за його словами, це залежить від багатьох факторів.

Джерело: ISLND TV

Данілов вважає, що "народні республіки" можуть з'явитись в Росії

"Народні республіки", подібні до тих, які Путін створював для дестабілізації ситуації в Україні, можуть з'явитися тепер у Росії. Секретар РНБО звертає увагу на те, що для реалізації цього сценарію потрібна низка факторів. "

Це залежатиме від багатьох факторів. Сам Путін же сказав, що військторг є в будь-якому місті. Наскільки я розумію, він уже з'явився у Брянську, Курську, Бєлгороді. Може, там з'явиться Бєлгородська, Курська, Брянська народні республіки,– зазначив Олексій Данілов.

Він також офіційно попередив РФ та міжнародну спільноту, що Україна буде захищатись усіма можливими способами.

Що стосується нашої незалежності, то після того, що зробив Путін, ми захищатимемось так, як вважатимемо за потрібне. І нікого не будемо запитувати, – наголосив секретар РНБО.

Як уже згадувалося раніше, команда британського лідера Бориса Джонсона не бачить нічого дивного у тому, якщо Україна завдаватиме удари по російських військових об'єктах зі зброї, яку їй передав офіційний Лондон.

Що важливо розуміти, цес правді законне право України під час війни. За словами української влади, знищення логістичних ліній, запасів боєприпасів та палива сповільнить хід агресора та зменшить кількість втрат мирного населення в нашій країні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?