Данілов попередив про план Б Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов попередив про план Б Путіна щодо України

Данілов попередив про план Б Путіна щодо України
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов звертає увагу на те, що армії РФ не вдається перемогти Україну військовим шляхом, тому у диктатора Володимира Путіна уже є план В – через внутрішню дестабілізацію спробувати розхитати нашу країну. 

Джерело: "Радіо Свобода"

Путін має план Б щодо України — Данілов

За словами секретаря РНБО, дестабілізувати Україну офіційна Москва намагається, активно використовуючи медіаколаборантів, яких з часом стає дедалі більше.

Але ми тут будемо пильними й не допустимо до подій, на які розраховує Російська Федерація шляхом тих медіаколаборантів, яких ми останнім часом фіксуємо дедалі більше, які приїхали з Луганська свого часу, там з колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять в ютубах. На жаль, не на території нашої країни. Але, хоч там як, видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують, – наголосив Олексій Данілов.

Що також цікаво, на переконання секретаря РНБО, якби офіційний Тегеран не підтримував путінський режим й не постачав армії РФ свої дрони-камікадзе, то російські окупанти вже давно б видихнулися і в них не було сил та ресурсів проводити такі бойові дії, які вони проводять зараз.

Данілов оцінив ефективність контрнаступу ЗСУ

Секретар РНБО не приховує той факт, що контрнаступ йде важко, однак він також звернув увагу на те, що наші воїни щоденно просуваються вперед.

Він також додав, що наступ наших військ проходить за затвердженим планом. За його словами, це вкрай непроста операція.

Якщо хтось вважав, що це якась легка прогулянка і дуже швидко можна досягати тих цілей, які ми ставимо перед собою – звільнення всіх наших територій, то майте на увазі, що ворог потужний, ворог має певну систему оборонних, захисних споруд, які він там зміг побудувати, - зазначив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?