Данілов розкрив остаточні плани Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов розкрив остаточні плани Путіна щодо України

Данілов розкрив остаточні плани Путіна щодо України
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін не розглядає жодних варіантів окрім остаточного знищення України, втім його злочинна армія впевнено зазнає поразки у розв'язаній війні. 

Джерело:  NV

Що відомо про злочинні плани Путіна щодо України 

Для Путіна єдиний прийнятний формат — це, остаточна, раз і назавжди, ліквідація "українського питання". Всі рішення ухвалені і вони кінцеві. Всі інше — ілюзія самообману, - наголошує секретар РНБО.

Данілов зазначив, що у свою агресію проти України Кремль вкладає всі наявні сили та ресурси.

Для цього за півтора року війни агресор в експрес-режимі проходить усі етапи спроб руйнації України, які впроваджував століттями.

Данілов підкреслив, що має на увазі вбивство російськими військовими злочинцями цивільних та військових українців, серед яких жінки та діти.

Також ворог намагається проводити заходи з деукраїнізації та русифікації населення окупованих територій, особливо акцентуючі увагу на молоді.

Проводиться примусова депортація українських дітей до Росії та їхнє подальше переховання у антиукраїнському дусі.

Розподіл неповнолітніх у військово-польові табори, школи-інтернати, військові ліцеї, кадетські корпуси під "кураторством" слідчого комітету.

До речі, станом на сьогодні вивезено вже тисячі дітей шкільного та післяшкільного віку.

Також на окупованих територіях ворогом проводиться повна русифікація освітніх закладів та комплексна роботу зі спроб розірвання політико-правового, культурного та соціально-економічного зв'язку населення тимчасово окупованих територій з Україною, у що інвестуються великі кошти.

Системні "політичні інвестиції", які Росія робить у спроби "перевиховання" та русифікацію населення ТОТ України, свідчать, що Кремль зробив серйозну ставку на спробу "розчленування" України та поглинання її частинами. Робота планується на тривалий час упродовж щонайменше декількох поколінь, - зазначає Данілов.

Що може принести мир Україні 

Секретар РНБО підкреслив, що українці давно зрозуміли, з ким реально мають справу. Данілов переконаний, що прозріння світу і Заходу відбувається занадто повільно.

Однак, за свою довгу історію український народ пройшов найсуворіші випробування, тож готовий боротися стільки знадобиться, щоб зняти питання так званої Росії з безпекового порядку денного.

Тому всі ці розмови про перемовини, уникнення ескалації, умиротворення — вода в пісок і гра на користь Росії. Єдиний формат сталого миру — це поразка Росії і її фрагментація. Не ми вирішили першими взяти в руки зброю, але ми будемо останніми, хто її складе, доки не буде відновлена справедливість: покарані винні за злочин розв'язання війни, — і немає у світі сили, яка нам в цьому завадить, - зазначає Данілов.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?