Данілов розповів про стрілянину біля ОПУ на початку війни
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов розповів про стрілянину біля ОПУ на початку війни

Данілов розповів про стрілянину біля ОПУ на початку війни
Джерело:  online.ua

Секретар Ради нацбезпеки й оборони Олексій Данілов офіційно підтвердив, що у перші дні війни було немало стрілянини біля Офісу президента.

Джерело: ВВС

Данілов розказав, що відбувалося біля ОПУ на початку війни

Стрілянини (біля Офісу президента – ред.) в перші дні було немало. Я не хочу казати кількість людей, які поклали в перші дні, ДРГ, які були на території. Вони тут були. Ви не думайте, що вони йшли непідготовленими. Була сітка, були опрацьовані багато моментів. Але я вдячний і охороні президента, і УДО, яке тримало і тримає урядовий квартал, і всім нашим військовим, - зазначив секретар РНБО.

За словами Олексія Данілова, він здогадується, хто мав би очолити маріонетковий уряд у разі захоплення російськими військами української столиці. Він не назвав точних імен, але натякнув, що це мали бути "люди у великих погонах".

Секретар РНБО додав, що це точно не Медведчук, не Янукович, не Мураєв і не Царьов.

Як уже згадувалося раніше, протягом перших днів війни український лідер Володимир Зеленський пережив більше десяти спроб замахів на його життя.

Наші іноземні партнери говорять про дві-три спроби. Я вважаю, що таких спроб було більше десятка. Тому що постійно у нас є оперативна інформація, що є якісь ДРГ, які хочуть зайти до урядового кварталу і таке інше. У нас дуже потужна мережа розвідки і контррозвідки – вони це все відслідковують і всі ці ДРГ ще на підходах ліквідовуються. Тобто ми розуміємо всі плани і по них відпрацьовують наші контррозвідки, - розповів нещодавно Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?