Данілов застеріг від поспішних висновків стосовно витоку секретних документів Пентагону
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов застеріг від поспішних висновків стосовно витоку секретних документів Пентагону

Данілов застеріг від поспішних висновків стосовно витоку секретних документів Пентагону
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов закликав не робити поспішних висновків з інформації про оприлюднення секретних документів Міноборони США, які стосуються України.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Чому не варто поспішати із висновками щодо витоку секретних документів Пентагону 

Що стосується впливу на партнерів – ви знаєте, що там є певні країни, які нам допомагали, є інші країни, з якими у нас інші, складні, відносини. Тому давайте дочекаємося… Не треба зараз усім накидатися на це гаряче, треба трохи почекати, хай воно трохи охолоне. Пройде дуже короткий проміжок часу – буде зрозуміло, хто це, як це і для чого, наскільки все відповідає дійсності, - пояснив Данілов.

На переконання секретаря РНБО, спецслужби США невдовзі мають провести складну і масштабну роботу, щоб виявити всі обставини справи і її фігурантів.

Він також не виключає, що в рамках розмов про цей витік можуть і надалі з’являтися документи, які "не мають ніякого стосунку до правди".

Чому Росія не має перемогти в Україні 

На думку секретаря РНБО, якщо світова спільнота не зможе домогтись перемоги України у розв'язаній Кремлем злочинній війні, далі світу доведеться вести війну із російським четвертим рейхом.

Формулу Перемоги України і демократії можна обговорювати, але формула поразки відома.

Історія вчить: ніякої повної та безумовної капітуляції агресора. Залиште Третій рейх у кордонах до 1941 року з анексованими й окупованими територіями Австрії, Чехословаччини, Польщі, Франції. Запросіть Гітлера в ООН на засідання Радбезу. Легітимізуйте фашистську владу і відновіть business as usual з постачальниками Вермахту. Залиште за дужками знищені міста, геноцид, терор, катування, тисячі вбитих, серед яких – сотні безневинних дітей, зруйновані долі… і далі продовжуйте тиснути руку Путіну на різноманітних самітах, зустрічах і перемовинах. У разі якщо світ обере ганебний мир, він отримає нову війну з російським Четвертим рейхом, - підкреслив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?