Данілов заявив про дуже потужний рух військ РФ на Херсонському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов заявив про дуже потужний рух військ РФ на Херсонському напрямку

Данілов заявив про дуже потужний рух військ РФ на Херсонському напрямку
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив про «дуже потужний» рух військ РФ на Херсонському напрямку. Також він сказав, що зараз Україна отримує зброю, яка була потрібна ще навесні.

Джерело: секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону

РФ стягує війська на півдні

Данілов розповів, що на Херсонському напрямку почався «дуже потужний» рух військ РФ. Він прокоментував заяви Володимира Зеленського щодо 3-6 тижнів протягом яких Україна має визволити тимчасово окуповані території.

Щодо термінів – я обережний. Це – війна, на якій багато різних подій. Зараз ворог стягує максимальну кількість… (сил - ред.). Саме на Херсонському напрямку почався дуже потужний рух їхніх військ. Вони стягують додаткові сили, - сказав він.

Данілов сказав, що точно знає, що наші війська будуть робити все від них залежне для того, щоб в ті терміни, які ставить президент, впоратися.

Але в будь-якому випадку перемога буде за нами. Тижнем раніше чи пізніше – це військова справа, - сказав Данілов.

Зброя для України

Данілов також розповів, що Україна зараз отримує від партнерів зброю, яка потрібна була ще навесні.

Він зазначив, що останній місяць активізація постачань зброї "є доволі потужною".

Це не такі темпи, які були у квітні-травні місяці Зараз зовсім інша робота. І ми зараз отримуємо від наших партнерів як раз те, що нам було потрібно у березні-квітні-травні місяці. Те, як ЗСУ користуються технікою можна було побачити по тому славнозвісному мосту (Антонівському - ред.), який тільки зараз знищили наші військові. Я би був радий, якби він ще був знищений 25-26 лютого, - сказав Данілов.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?