У боях за Україну загинув український льотчик-герой Олександр Кукурба
Категорія
Україна
Дата публікації

У боях за Україну загинув український льотчик-герой Олександр Кукурба

У боях за Україну загинув український льотчик-герой Олександр Кукурба
Джерело:  online.ua

На війні загинув Герой України 28-річний військовий льотчик Олександр Кукурба.

Джерело: Нижньовербізька сільрада

На війні з РФ загинув військовий льотчик

26 липня 2022 року, захищаючи небо України, загинув Олександр Васильович Кукурба, 1994 р.н., уродженець с. Верхній Вербіж Нижньовербізької територіальної громади Івано-Франківської області — український військовослужбовець, майор, начальник розвідки штабу 299-ї бригади тактичної авіації Збройних сил України, Герой України, - повідомили там.

Олександр був удостоєний званням Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України 14 квітня 2022 року.

Також мав ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів за за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Фото - ОПУ

Сільрада поширила відео з польотом пілота.

27-29 липня у Нижньовербізькій громаді оголосили днями жалоби. Про дату та час прощання з Олександром обіцяють повідомити пізніше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?