Давай, Малютка: Pianoбой вразив фанатів вмінням доїти корову
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Давай, Малютка: Pianoбой вразив фанатів вмінням доїти корову

Давай, Малютка: Pianoбой вразив фанатів вмінням доїти корову
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі активно обговорюють відео, на якому талановитий український музикант Pianoбой, він же - Дмитро Шуров, майстерно доїть корову в селі Пашківка. Кумедний ролик опублікували на YouTube. На ньому співак приходить в гості до родини в селі і проситься подоїти корову, передає ONLINE.UA.

Відомий співак попросив показати, як правильно підходити до тварини на прізвисько Малютка, щоб його "не звинуватили в харассменті".

"Давай, Малютка, давай!", - кумедно коментує процес доїння Дмитро.

"Готуючись до концерту в "Палаці спорту" 8 березня, я задумався над тим, що народ знає, чим я займаюся: ходить на концерти, стежить в соцмережах і ЗМІ. А я мало знаю, чим живе і займається народ. Тому, замість поїздки на Балі, я вирішив провести січневу відпустку, працюючи на справжніх роботах, де трудяться тисячі українців. У першій серії мені випала можливість побути доярем корови. Не стріляйте в піаніста, він доїть, як вміє!", - написав музикант на своїй сторінці в Facebook.

У мережі з гумором відреагували на це відео.

"А я десь читала, що корови починають доїтися краще, коли їм вмикають гарну музику. Діма, ти їм співати не пробував?; Концерт в хліву; Дмитро, це прекрасно! Спробувати щось нове для себе це шалено круто! І так класно, що Ви подарували цій сім'ї квитки на концерт, впевнена вони цей момент свого життя не забудуть ніколи", -діляться емоціями в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході вручення премії Ґреммі 2020 в ході 62-ї церемонії нагородження стало відомо, що українка Надія Шпаченко отримала перемогу в категорії «Найкраща збірка класичної музики» за альбом "The Poetry Of Places".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?