"Даю вам тиждень": бойовики нахабно проігнорували вимогу Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

"Даю вам тиждень": бойовики нахабно проігнорували вимогу Зеленського

"Даю вам тиждень": бойовики нахабно проігнорували вимогу Зеленського
Джерело:  online.ua

Бойовики завадили спеціалістам-проектувальникам наблизитись до зруйнованого мосту в Станиці Луганській і почати відновлення споруди. Це підтверджує опубліковане у Facebook відео із заявою голови Станично-Луганської райдержадміністрації Юрієм Золкіним, передає ONLINE.UA.

"Прибули проектанти, прибули спеціалісти, які повинні були оцінити ситуацію по зруйнованому мосту, щоб виготовити відповідний проект. Як тільки проектанти спустилися до провалу, вони були попереджені про те, що це буде сприйняте, як акт агресії, і людина у військовій формі, яка перебуває на протилежній стороні, заборонила далі пересуватися. В черговий раз російська сторона і окупанти показали, що вони не бажають створювати відповідні умови для ремонту мосту", - каже Золкін.

Зазначимо, що на початку липня президент Володимир Зеленський заявив, що готовий дати бойовикам на Донбасі 8 днів, щоб почати будувати міст у Станиці Луганській, і вже за місяць він має бути готовий. За його словами, відновлення мосту - один із пунктів Мінських домовленостей.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зеленський опублікував у своєму Facebook відеоролик,  у якому висловив власну позицію щодо розведення сил біля міста Станиця Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?