Зеленський висловив свою позицію щодо розведення військ біля Станиці Луганської
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський висловив свою позицію щодо розведення військ біля Станиці Луганської

Зеленський висловив свою позицію щодо розведення військ біля Станиці Луганської
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський опублікував у своєму Facebook відеоролик, у якому висловив власну позицію щодо розведення сил біля міста Станиця Луганська. Як повідомляє ONLINE.UA, глава держави розповів, що розведення бойових сил пройшло успішно, що було зафіксовано спостерігачами ОБСЄ.

За словами Володимира Зеленського, відхід від лінії розмежування вогню стався з обох сторін – як ВСУ, так і бойовиків. Ця подія відбулася «завдяки розблокуванню мінського процесу».

«Я розумію, що тільки час і конкретні кроки зможуть підтвердити всім, що сторони виконують свої зобов’язання. Я не хочу обіцяти, що завтра буде мир , але з’явилася крихка надія на початок завершення гарячої фази війни», – розповів президент.

Володимир Зеленський також попросив «не піддаватися паніці і провокаціям, дати можливість нашим воїнам, нашій армії і нашим дипломатам виконувати свою дуже потужну і дуже складну роботу».

«Будь ласка, давайте все-таки зберігати спокій. Ніякої зради немає. Перемоги, поки що, на жаль, теж немає. Але, мені здається, це перший наш невеликий реальний успіх», – додав президент.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, кому указом глави держави було присвоєне звання «Герой України».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?