ДБР підготувало неприємний сюрприз для Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

ДБР підготувало неприємний сюрприз для Порошенка

ДБР підготувало неприємний сюрприз для Порошенка
Джерело:  online.ua

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань скерували до Генеральної прокуратури проєкт повідомлення про підозру п’ятому президенту України Петра Порошенка, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДБР.

"Проєкт підозри підготовлено та направлено до прокуратури в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо можливого неправомірного впливу на проведення конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя у березні-травні 2019 року. У документі іде мова про підозру п’ятого президента України у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 109 та ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України", - сказано в повідомленні.

 Варто також зазначити, що слідчі ДБР направили до прокуратури проєкт подання до Верховної Ради про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності п’ятого президента України, який є чинним народним депутатом України.

Нагадаємо, нещодавно глава ГПУ Руслан Рябошапка заявив, що його відомство розслідує декілька проваджень, де фігурує п’ятий президент Петро Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявив, що перш ніж заявляти про вихід з Мінських угод по Донбасу, Київ повинен представити альтернативу цим домовленостям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?