ДБР підтвердило обшуки в "Укроборонпромі" - відомі причини
Категорія
Політика
Дата публікації

ДБР підтвердило обшуки в "Укроборонпромі" - відомі причини

ДБР підтвердило обшуки в "Укроборонпромі" - відомі причини
Джерело:  online.ua

Концерт "Укроборонпром" обшукують правоохоронці у четвер, 12 вересня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал директора Державного бюро розслідувань Романа Труби.

За його словами, обшуки торкнулися безпосередньо "Укроборонпрому" та експортних підрозділів у складі структури.

"Всі слідчі дії, які там відбуваються, санкціоновані. Відбуваються вони в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом зловживання службовим становищем посадових осіб Правління Національного банку України у 2016 році", - пояснив Труба.

Директор додав, що правоохоронці займаються вилученням документів та інших доказів. Він зобов'язався надати більше інформації згодом.

Варто нагадати, "Укроборонпром" потрапив в епіцентр корупційного скандалу наприкінці президентського строку Петра Порошенка. Приводом для цього стала публікація відомостей про розкрадання грошей держави у величезних обсягах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що розслідування проти експрезидента Петра Порошенка ДБР почало через зарплату суддям, які вже офіційно закінчили свою працю у відповідному статусі. Це спричинило збитки державному бюджету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?