ДБР почало розслідування через тропічний вояж Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

ДБР почало розслідування через тропічний вояж Порошенка

ДБР почало розслідування через тропічний вояж Порошенка

Правоохоронні органі зацікавилися перельотом екс-президента Петра Порошенка через державний кордон, що супроводжувався серйозними порушеннями. Про це стало відомо з прес-служби Держбюро розслідувань, повідомило ONLINE.UA.

Згідно з оголошеними даними, мова йде про перетин кордону за підробленими документами.

"Буде з’ясовано можливе внесення службовими особами державних митних і прикордонних органів до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей з метою забезпечення перетину кордону", - повідомило ДБР.

За інформацією "Української правди", Порошенко літав на Мальдіви. Правоохоронці почали досудове розслідування за ч. 1 ст. 366 ККУ про службове підроблення, ч. 1 ст. 332 ККУ через протизаконне переправлення особи через кордон та ч. 4 ст. 358 ККУ щодо використання підробних документів.

Як повідомляло ONLINE.UA раніше, Порошенко заявив про виправлення однієї зі своїх найбільших кадрових помилок. П'ятий президент назвав такою призначення Олега Гладковського, що потрапив у потужний корупційний скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?