Це була помилка: Порошенко прокоментував своє скандальне рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Це була помилка: Порошенко прокоментував своє скандальне рішення

Це була помилка: Порошенко прокоментував своє скандальне рішення

Екс-президент Петро Порошенко зізнався, що призначення його бізнес-партнера Олега Гладковського заступником секретаря РНБО було кадровою помилкою, однак стверджує, що він її виправив, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"Звичайно (призначення Гладковського було кадровою помилкою – ред.), якщо я його звільнив, то звільненням я її і виправляв. Тиждень, який пішов на звільнення Гладковського, був зайнятий перевіркою інформації. Є сюжет. Ти маєш звернутися до прокуратури, до НАБУ, до військової прокуратури, до СБУ – прошу підтвердити. Є помилки? Є. Але позиція така, що у нас дії мають бути ефективними. Людина, в незалежності від того, чи вона близька, чи не близька до президента, якщо він скоїв помилку або злочин, то помилка – звільнення, злочин – в’язниця. В цьому полягає принцип", - пояснив Порошенко.

За словами політика, він призначив свого бізнес-партнера на державну посаду, бо був переконаний в тому, що управлінські якості Гладковського дозволять швидко виконати поставлені під час війни завдання – перевести підприємства "Укроборонпрому" на тризмінний режим. За його словами, Гладковський це зробив. Порошенко додав, що цей скандал вдарив по його рейтингу, і що наразі він не підтримує стосунків з Гладковським.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ  Арсен Аваков заперечує, що поліція працювала на виборах проти колишнього президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?