Його не жаль: Аваков звинуватив Порошенко у брехні
Категорія
Політика
Дата публікації

Його не жаль: Аваков звинуватив Порошенко у брехні

Його не жаль: Аваков звинуватив Порошенко у брехні
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заперечує, що поліція працювала на виборах проти колишнього президента Петра Порошенка. Про це він написав у своєму Twitter і Facebook, передає ONLINE.UA.

"В інтерв'ю УП Порошенко безсовісно бреше, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього "була робота поліції". Поліція, як і МВС в цілому не працювали на нього, а працювали на чесні вибори, на Україну! На жаль, для Порошенка брехати – як дихати, і тому програє!", - написав Аваков.

Аваков стверджує, що саме Порошенко методично душив боязкі паростки надій в 2014 році. За словами міністра, більшість позитивного в ці роки відбувалося не завдяки йому, а всупереч ..

"Можна тільки уявити собі - чого б можна було досягти країні, якби він не сконцентрувався він в боротьбі за владу і гроші. Мені його не жаль. Шкода країну...", - додав Аваков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний глава Кабміну Володимир Гройсман розповів, що всі три роки у нього були конфлікти з екс-президентом Петром Порошенком, проте, за словами політика, образ не залишилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?