ДБР розпочало обшуки на "Суспільному" - відомі причини
Категорія
Політика
Дата публікації

ДБР розпочало обшуки на "Суспільному" - відомі причини

ДБР розпочало обшуки на "Суспільному" - відомі причини
Джерело:  stv.detector.media

Представники Державного бюро розслідувань розпочали обшуки у приміщеннях ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво установи.

Наразі відомо, що оперативний супровід здійснюють силовики СБУ. Слідчі дії, як стверджує ДБР, пов'язані з кримінальною справою про можливі зловживання посадовців ПАТ задля отримання протизаконної вигоди.

Правоохоронці зробили особливий наголос на дотриманні усіх правил під час обшуків. Слідчі дії не роблять жодних перешкод у роботі телерадіокомпанії.

Проте "Детектор медіа" повідомляє, що обшуки торкнулися шістьох локацій. Серед них - місце проживання голови правління ПАТ Зураба Аласанії. До офісу НСТУ прибули група осіб, яка намагалася витіснити робітників без детальних пояснень.

Як повідомляє ONLINE.UA, представники ДБР нещодавно організовували перевірку у будівлі Верховної Ради. Правоохоронців цікавила система для голосування народних депутатів "Рада". Йдеться про нову систему сенсорної фіксації голосу представника парламенту.Вони провели огляд технічних приміщень державної структури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?