ДБР вщент розкритикувало заяву Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

ДБР вщент розкритикувало заяву Порошенка

ДБР вщент розкритикувало заяву Порошенка
Джерело:  online.ua

Бержбюро розслідувань порушило справу у відношенні Петра Порошенка у зв'язку з можливим ухиленням від сплати податків під час продажу телеканалу "Прямий". Як це повідомляє ONLINE.UA, про це проінформував директор відомства Роман Труба у Telegram.

За його словами, не йдеться про "рейдерське захоплення" цього ЗМІ.

"На жаль, Петро Олексійович з державницької людини перетворився на звичайного політика, який займається не лише підміною понять, а скривдженням інформаційної реальності, якщо йому це вигідно", - вважає правоохоронець.

Він додав, що жодне з проваджень ДБР стосується редакційної політики "Прямого" або ж його журналістів. ДБР займається лише перевіркой сплати податків під час продажу компанії Володимиру Макеєнку.

Директор установи наголошує, що не допустить втручання у діяльність телеканалу, а от екс-президенту аж ніяк не личить маніпулювання в умовах війни.

Як повідомив ONLINE.UA, Труба заявив, що Порошенко був присутній на двогодинному допиті у понеділок, 12 серпня. Слідчі дії в ДБР супроводжувалися двома мітингами під ДБР- один на користь бізнесмена, а інший - проти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?