Де ти був — у Раді накинулися на Зеленського із гучними звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Де ти був — у Раді накинулися на Зеленського із гучними звинуваченнями

Де ти був — у Раді накинулися на Зеленського із гучними звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Під час щорічного звернення президента України Володимира Зеленського до Верховної Ради, яке відбулося вранці 20 жовтня, не обійшлося без резонансного скандалу. На главу держави накинулася із гучними звинуваченнями народна обраниця від політичної сили "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар. Вона публічно назвала українського лідера "піарщиком та ціником", а також поцікавилася, де був сам Володимир Зеленський, коли українці стояли на Майдані та боролися за незалежність та європейське майбутнє України. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайти "ЄС" та Верховної Ради.

"Знаєте, я багато цинізму бачила у Раді, але такого як сьогодні, чесно скажу, не бачила ще ні разу. Я побачила банального піарщика і циніка. Який на всьому святому вміє тільки піаритись. Який розказує, що він до двох революцій мав стосунок. Я до них мала стосунок, а не він. Де він тоді був? Він ****** грав на роялі тоді, коли ми стояли на всіх майданах країни", — поскаржилася народна обраниця.

На її думку, Володимир Зеленський повинен був сказати, куди рухається Україна: у Європу чи в Росію? Чи вона взагалі застигла на місці і простоює зараз?

"Президент мав сказати, що відбувається з армією. Це його прямі повноваження. Він каже до країни на ти. Я теж скажу. Ти розказуєш про Крим. Ти розказуєш про 14-ий рік. Ти де був у 14-у році? Ти скільки відвоював метрів української землі? У тебе є армія, якої не було у 14-у році. Ти віддав хоч один наказ про наступ? Ти відступив", — заявила Вікторія Сюмар.

Варто звернути увагу на те, що коли у Верховній Раді почали вигукувати депутати, яким цей виступ не сподобався, нардепка відрізала:

"Та верещіть скільки завгодно, хоч тут заглохніть.... Ти розказуєш про силові структури і про правоохоронні органи, які ти використовуєш для того, щоб розбиратися з опозицією", — дорікнула Зеленському представниця "ЄС".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський нарешті зважився зізнатися, чому обманув українців та не виконав ще одну свою важливу обіцянку щодо боротьби з корупцією в нашій країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?