Дебати на НСК "Олімпійський" - озвучені основні вимоги до глядачів
Категорія
Україна
Дата публікації

Дебати на НСК "Олімпійський" - озвучені основні вимоги до глядачів

Дебати на НСК "Олімпійський" - озвучені основні вимоги до глядачів
Джерело:  online.ua

Очільник департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко заявив, що поліція буде пильно стежити та перевіряти глядачів, які прийдуть на дебати кандидатів в президенти Петра Порошенко та Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA

"Не беріть з собою речі, які можуть бути використані як зброя, а також безпосередньо зброю, навіть якщо вона у вас легальна. Не беріть навіть ті засоби оборони, які є у вільному продажі – газові балончики, якісь ножі перочинні або більші, рогатки або будь-що, що може бути використано як зброя. Не беріть небезпечні суміші, вибухівку, димові шашки", - каже Шевченко.

Окрім того, глядачів закликали не вживати алкоголь. Поліція не буде пропускати на НСК "Олімпійський" п’яних осіб, або тих, хто потенційно здатний спровокувати конфлікти, сутички і бійки.

Шевченко пояснив,що правоохоронці готуються до проведення передвиборчих дебатів так, ніби на стадіон прийде 70 тисяч глядачів (стільки може вмістити "Олімпійський"). Проте, наразі ще нічого не відомо ні про офіційне проведення дебатів на стадіоні, ні про чисельність їх учасників.

Загалом за порядок на стадіоні будуть відповідати службовці Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС.

Як повідомляв ONLINE.UA, як і прописано в законодавстві України, дебати відбудуться на Суспільному у останню п’ятницю перед голосуванням, а саме 19 квітня, та триватимуть одну годину – з 20:00 до 21:00.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?