"Дєди рожалі": жахливий випадок у Росії викликав шквал іронії в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Дєди рожалі": жахливий випадок у Росії викликав шквал іронії в мережі

"Дєди рожалі": жахливий випадок у Росії викликав шквал іронії в мережі
Джерело:  krk.sledcom.ru

У російському місті Красноярськ п'яна місцева жителька народила дитину на вулиці в заметі, немовля врятував випадковий перехожий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на регіональне управління Слідчого комітету.

Читайте також: Російські скульптури з гною підірвали соцмережі: опубліковані фото
Повідомляється, що 41-річний чоловік побачив у заметі породіллю і новонароджену дитини, яка посиніла від холоду. Чоловік розповів, що мати не звертала на немовля уваги, а інші перехожі нічого не робили.
Свідок викликав медиків, які відвезли жінку і дитину в лікарню. Лікарі повідомили, що новонароджена отримала переохолодження й перебувала в стані середньої тяжкості. Тепер життю дівчинки нічого не загрожує.
"Чоловіка звати Заур Радченко. Він сам багатодітний батько і має досвід присутності при пологах, тому знав, що потрібно робити", - пише "Комсомольская правда".
Чоловік розповів журналістам, що не зрозумів, чому жінка прийшла у двір, і спочатку вирішив, що мати хоче позбутися дитини. Однак, за словами його дружини Євгенії, породілля не бажала немовляті зла і відразу почала називати доньку Дашею.
За інформацією видання, органи опіки мають намір позбавити матір батьківських прав і передати новонароджену на піклування держави.
У мережі ця новина викликала шквал іронії.





Як повідомляв ONLINE.UA, у Палестині померла 40-річна жінка, яка народила 69 дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?