Дефлімпійська збірна України з футболу виграла Чемпіонат Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дефлімпійська збірна України з футболу виграла Чемпіонат Європи

Дефлімпійська збірна України з футболу виграла Чемпіонат Європи
Джерело:  online.ua

Футбольна збірна України серед спортсменів, які мають порушення слуху, виграла золоті медалі на європейській першості. Цьогорічний чемпіонат проходив у місті Іракліон (Греція) з 2 по 15 червня.

У футбольному турнірі брали участь 16 команд, по чотири в кожній групі. Українці впевнено отримали перше у своїй групі, почергово перемігши Англію (3:1), Францію (2:0) та Швецію (2:0).

У чвертьфіналі проти наших гравців виступила збірна Росія, яка не зуміла показати серйозний опір, програвши «синьо-жовтим» з рахунком 2:1.

Останнім супротивником на шляху до фінального матчу стала команда Ірландії. Наша збірна її подолала з мінімальним рахунком 1:0.

Нарешті у вирішальному двобої Україна зустрілась з Німеччиною. Фінал виявився не на користь німців. Вони програли українській збірній з рахунком 2:0. Бронзовими призерами змагань стали господарі – команда Греції.

Дефлімпійська збірна України вперше здобула перше місце на чемпіонаті Європи.

Нагадаємо, що вчора українська збірна виграла Чемпіонат світу з футболу серед гравців віком до 20 років. У фіналі нашим гравцям протистояли спортсмени з Південної Кореї. Зустріч у польському Лодзі завершилася переконливою перемогою українців з рахунком 3:1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?