Збірна України виграла Чемпіонат світу з футболу U-20
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України виграла Чемпіонат світу з футболу U-20

Збірна України виграла Чемпіонат світу з футболу U-20
Джерело:  online.ua

В польському місті Лодзь відбувся фінальний матч Чемпіонату світу з футболу (U-20) між збірними командами України та Південної Кореї. Як повідомляє ONLINE.UA, в результаті напруженого двобою наша збірна вперше в історії виграла Кубок світу з футболу.

Раніше кращим досягненням команди цього віку був вихід в 1/8 фіналу. Південна Корея U-20 також вперше боролася за золоті нагороди. До сьогоднішнього дня південнокорейці доходили максимум до півфіналу.

Зустріч підопічних Олександра Петракова з суперником почалася не дуже впевнено. Вже на 5-й хвилині корейці відкрили рахунок. Через фол Безкоровайного на лінії штрафного майданчика арбітр призначив пенальті. Автором першого голу став Лі Кан Ін.

За статистикою, у першому таймі українці володіли м’ячем 66% всього ігрового часу. Однак, допомогло це лише на 34-й хвилині, коли при стандартному розіграші біля воріт корейської збірної м’яч відскочив до Супряги, який розвернувся і пробив в кут. Рахунок став 1 : 1.

Наступний гол довелось чекати вже в другому таймі. На 52-й хвилині знову відзначився Супряга. Конопля протягнув м’яч і віддав в штрафну на Cупрягу, а форвард «Динамо» пробив низом в дальній кут!

89' ГООООООЛ! Збірна України майже забезпечує собі чемпіонство!!! 3 : 1. Автором голу став Георгій Цитаішвілі.

Врешті фінальний результат був зафіксований свистком арбітра. Україна вперше стала чемпіоном світу з футболу серед гравців віком до 20 років.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що українська тенісистка Еліна Світоліна розійшлася з нареченим, пояснив причину такого рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?