Деканоїдзе обурилася знущанням з дівчини-копа і показала відео
Категорія
Події
Дата публікації

Деканоїдзе обурилася знущанням з дівчини-копа і показала відео

Деканоїдзе обурилася знущанням з дівчини-копа і показала відео

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе обурена знущаннями з патрульної поліцейської в Дніпрі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Деканоїдзе.
"Коли бачиш і спостерігаєш таке ставлення не тільки до патрульного поліцейського, а просто до звичайної людини, - переповнює злість, образа і розчарування. Патрульний поліцейський після робочої зміни, після важкої роботи, їде додому в громадському транспорті - від перевтоми непритомніє. Кілька покидьків (інших слів у мене немає) замість того, щоб допомогти їй - підтримати, запропонувати воду, викликати швидку - направляють на неї телефон і знущаються з неї", - написала вона.
"Що ви за люди? Звідки стільки ненависті, навіщо ганьбити своє місто, свою країну? Навіщо ганьбити всіх, хто поруч з вами? Європа починається не з безвізового режиму, а з уміння бути людяними один до одного!", - підкреслила глава Нацполіції.


Користувачі соцмережі також шоковані й обурені поводженням з дівчиною-поліцейським.
Рашад Тагієв: "Тут все зрозуміло з коментарів на відео, що за люди його знімали, покидьки, по іншому не назвеш. Шкода що знову це сталося у нас в Дніпрі. Соромно..."
Eugen Shykiransky: "Моральні виродки".
Dmytro Fylonenko: "Просто ідіотизм. В першу чергу це дівчина, як так можна? А як поліцейський - дуже гідно. Класно тримає удар. Розумничка".
За словами прес-секретаря поліції Дніпра, співробітницю поліції, з якої знущаються молодики, звуть Олександра Корнєєва, зараз вона в лікарні. За словами співробітників поліції, після того, як дівчина провела дві ночі на чергуванні, у неї стався мікроінсульт.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Дніпрі на вулиці Титова біля магазину "Ельдорадо" патрульний поліцейський не впорався з керуванням автомобілем і врізався в стовп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?