Демократи шаленіють: у Трампа знайшли користь від гучного імпічменту
Категорія
Світ
Дата публікації

Демократи шаленіють: у Трампа знайшли користь від гучного імпічменту

Демократи шаленіють: у Трампа знайшли користь від гучного імпічменту
Джерело:  Голос Америки

Виборчий штаб американського президента Дональда Трампа стверджує, що отримав рекордні пожертви з початку справи імпічменту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

За словами менеджера кампанії Бреда Парскаля, саме гучна процедура сприяла збиранню 46 мільйонів доларів протягом останніх 3 місяців 2019 року.

"Демократи та медіа шаленіють від фальшивого імпічменту і кампанія президента стає лише більшою та сильнішою, показавши найкращий квартал збору коштів", - вважає він.

Загальна сума пожертв на вибори Трампа у 2020 році сягає близько 103 мільйонів доларів. Наразі його опоненти-демократи показали не настільки гарні результати. Сенатор Берні Сандерс має за 3 місяці 34 мільйони, мер Піт Бутиджедж - 24,7 мільйона, а бізнесмен Ендрю Янг - 16,5 мільйона.

До 31 січня кожен кандидат повинен надати дані щодо збирання коштів за останній квартал 2019 року Федеральній виборчій комісії. Традиційно політики з дійсно гарними результатами самі оприлюднюють статистику раніше цього терміну.

Нагадаємо, президентські вибори у США заплановані на 3 листопада.

Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат президента Сполучених Штатів Рудольф Джуліані напередодні заявив, що готовий надати свідчення у справі імпічменту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?