Демократи у США готують новий удар проти Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Демократи у США готують новий удар проти Трампа

Демократи у США готують новий удар проти Трампа
Джерело:  online.ua

Палата представників Сполучених Штатів може у майбутньому проголосувати за обмеження повноважень президента у військових питаннях. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За словами спікерки Ненсі Пелосі, таку резолюцію можна порівняти з документом, який представив у Сенаті парламентар Тім Кейн.

"Вона підтверджує давно визначені обов'язки Конгресу з нагляду, що полягають у припиненні будь-яких дій щодо Ірану з боку адміністрації на 30 днів, якщо рішення не схвалені у Конгресі", - пояснила чиновниця.

Нагадаємо, що Демократична партія США має переважну більшість у Палаті представників, тож резолюцію приймуть. Таким чином раніше Палата оголосила імпічмент Дональду Трампу. Подальший шлях документа невідомий, бо у Сенаті домінують республіканці, лояльні до президента.

Нещодавно в Іраку було вбито відомого іранського генерала Касема Сулеймані. Це спровокувало загострення відносин між Тегераном та Вашингтоном.

Як повідомляв ONLINE.UA, іранське командування привело ракетне озброєння у стан повної бойової готовності. На високу активність збройних сил країни звернуло команудвання Сполучених Штатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?