День 351. Зеленський в Європарламенті, нова зброя для України та коли чекати бунтів на рф
Категорія
Україна
Дата публікації

День 351. Зеленський в Європарламенті, нова зброя для України та коли чекати бунтів на рф

День 351. Зеленський в Європарламенті, нова зброя для України та коли чекати бунтів на рф
Джерело:  online.ua

У новому випуску новин з кореспондентом online.ua Іваном Гриневичем дивіться, як президент Володимир Зеленський виступав в Європарламенті, яку нову зброю отримає Україна та коли чекати бунтів на рф.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Зеленський виступив у Європейському парламенті

9 лютого глава держави Володимир Зеленський прибув до Брюсселя разом із президентом Франції Еммануелем Макроном. Український лідер виступив у Європейському парламенті та закликав ЄС посилити свою підтримку України.

Зеленський нагадав європейським лідерам, що лише перемога України над Росією – це гарантія збереження загальноєвропейських цінностей.

Ми наближаємося до Євросоюзу. Україна буде членом Євросоюзу. Україна, що перемагає, - членом Євросоюзу, що перемагає, - наголосив глава держави.

Варто звернути увагу на те, що вЄвропарламентарі гучними оплесками відреагували на промову Зеленського, після чого пролунав гімн України та ЄС.

Україна отримає ще більше зброї від Німеччини та Франції

Україна та Велика Британія підписали Декларацію єдності. У ній погодили підготовку наших пілотів, постачання Україні бронетехніки та далекобійної зброї.

Британський лідер Ріші Сунак підтвердив, що танки Challenger 2 будуть в Україні уже в березні. А ще Міноборони країни розглядає варіанти, які літаки можуть бути передані Україні вже найближчим часом.

Німеччина також оголосила про новий пакет допомоги Україні. У ньому дві зенітні самохідні установки Gepard і близько 6 тисяч зенітних боєприпасів.

Окрім того, журналістам стало відомо, що Зеленський під час зустрічі з Шольцом та Макроном переконував їх надати Україні важке озброєння та бойову авіацію.

В РФ зріє масштабний бунт — представник ГУР Юсов

Як вдалося дізнатися українським розвідникам, путінський режим у Росії зміниться внаслідок бунту населення.

Представник ГУР Андрій Юсов звертає увагу на те, що це буде не осмислений протест, а саме бунт, тому що у росії немає громадянського суспільства.

Всі сценарії лягають на підготовлений ґрунт. Це народ, який сотні років жив у рабстві, там інституційно немає ані демократичних практик, ані досвіду спротиву, — наголошує Юсов.

Представник ГУР зауважує, що на певний час прибутки від продажу нафти дозволять Кремлю утримувати населення від голодних бунтів, але бунт все одно буде і це питання часу.

На росії влада відкупляється від вдів окупантів шубами, але потім їх забирає назад

Аукціон небаченої щедрості для вдів окупантів отримав продовження. Виявилося, що шуби роздавали вдовам окупантів для фотосету, а потім забирали.

За словами однієї з жінок, щонайменше три шуби відібрали у неї на очах. А доля інших шуб їй невідома. Цілком можливо, що хутряні вироби возять як реквізит для фотосесій з вдовами окупантів. Які рашисти, такі і "підарунки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?