День АТО перед Великоднем: у штабі повідомили про ситуацію на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

День АТО перед Великоднем: у штабі повідомили про ситуацію на Донбасі

День АТО перед Великоднем: у штабі повідомили про ситуацію на Донбасі
Джерело:  online.ua

15 квітня, в день напередодні Великодня, незважаючи на домовленість трьохконтактної групи про повне припинення вогню на великодні свята, в зоні АТО на Донбасі бойовики так званих ЛНР-ДНР 29 раз обстріляли українські позиції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: У штабі АТО відзначили стабілізацію на Донбасі
Згідно з інформацією штабу, обстріли велися за кількома напрямами, при цьому поранених або загиблих в силах АТО немає. Захисники України вогонь у відповідь не відкривали.
Гаряче було на Приморському напрямку.

"Вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав захисників Мар`їнки. Крім того, свої цілі тут шукали ворожі снайпери. Морських піхотинців у районі Водяного ворог обстрілював з протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру. По морпіхах в Широкиному бив з озброєння БМП та стрілецької зброї. По захисниках Павлополя противник вів вогонь з гранатометів, а по оборонцях Гнутового та Чермалика – з великокаліберних кулеметів", - повідомили у штабі.

На Донецькому та Луганському напрямках ворог обстрілював українські позиції з гранатометів і стрілецької зброї, без застосування мінометів.

"На Донецькому напрямку, по позиціях в районах населених пунктів Авдіївка та Піски ворог вів вогонь з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Опорні пункти поруч Луганського противник обстрілював з гранатометів. По оборонцях Опитного бив з кулеметів, а в захисників Кам’янки – зі стрілецької зброї. Поблизу Троїцького активізувались ворожі снайпери. На Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів противник вів вогонь по захисниках Лобачевого, а оборонців Новоалександрівки обстрілював зі стрілецької зброї", - сказано у зведенні.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні стало відомо, що бойовики так званої ЛНР збили безпілотник Спеціальної мониториговой місії ОБСЄ над мостом у Станиці Луганській.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?