День Києва: як провести вихідні в столиці (25-26 травня)
Категорія
Культура
Дата публікації

День Києва: як провести вихідні в столиці (25-26 травня)

День Києва: як провести вихідні в столиці (25-26 травня)
Джерело:  online.ua

Протягом цих вихідних у Києві з нагоди Дня міста відбудеться кілька цікавих громадських заходів. За інформацією ONLINE.UA, кияни та гості столиці зможуть відвідати не тільки концерти, але й тематичні фестивалі, виставки та кінопокази. Представляємо вашій увазі найбільш масові заходи, проведення яких анонсовано КМДА 26 травня.

Концерт «Океану Ельзи» на ВДНГ

26 травня, 19:00. Вхід: від 250 до 950 грн.

Всі бажаючі послухати живий виступ легендарного українського рок-гурту можуть зробити це у неділю на ВДНГ. Організатори обіцяють сцену з оглядом 360 градусів та суцільною фан-зоною. Сидячих VIP-місць на концерті не буде.

Вартість звичайного квитка у фан-зону – 250 гривень. Квиток, який дає можливість перебувати під сценою (суперфан) коштує 950 грн.

День Києва у КАРЗ-12

26 травня, 12:00-23:00. Вхід вільний.

Урбан-кластер КАРЗ-12 запрошує всіх на невеличкий фестиваль. На території кластеру облаштують простір для настільного тенісу, дитячу зону, проведуть майстер-клас з ілюстрацій. Також організатори заходу обіцяють облаштувати місце для любителів крафтового пива, смажених каштанів та плову. Під час святкування Дня Києва на КАРЗ-12 курсуватиме вагончик із просеко від Bubble&Fun.

Фестиваль вуличної культури Hypecon

26 травня, 11:00-20:00, Арт-причал. Вхід: від150 до750 гривень.

Міжнародний фестиваль вуличної культури, добре відомий у Стамбулі, Відні та Празі, цього року вперше відбудеться у Києві. Гості заходу матимуть змогу познайомитися з дизайнерами та брендами вуличного одягу й купити для себе нове взуття на фестивалі. У рамках Hypecon також проведуть аукціон лімітованої пари взуття.

Kyiv Film Festival 2019

26 травня, 16:00, кінотеатр «Київська Русь», вулиця Січових Стрільців, 93. Вхід:60 гривень.

На кінофестивалі обіцяють показати 12 короткометражних, анімаційних та експериментальних стрічок. Серед них роботи з Великої Британії, Швейцарії, Мексики, Індії, Бразилії та України.

Крім того, на фестивалі демонструватимуть французький фільм «Душа, яка тане» (Melting soul) – документальну стрічку про місто Норильськ в Арктиці, яке постало на місці ГУЛАГу. Квитки на нього треба придбати окремо.

Radioday open air

25 травня, 14:00-23:00. Площа Конституції, Вхід вільний.

Фестиваль електронної музики. Серед гостей: електронний дует Modestep з Лондона, Dj Tapolsky, MamaRika, Giga1, Dilemma та інші. Фестиваль у Маріїнському парку триватиме до 23:00. Опісля – afterparty в Зеленому театрі.

Виставка «Обабіч» у Мистецькому Арсеналі

22-30 травня, Мистецький Арсенал, вхід за квитком на Книжковий Арсенал

Фотовиставка про «місце й кордони уявного або фізичного сусідства між людьми». До експозиції увійшли знімки, зроблені під час подорожей Україною в різні часи.

Зустріч «Кіно померло, нехай живе кіно!» з режисером Пітером Ґрінвеєм

26 травня, 11:00. Готель Aloft Kiev, вулиця Еспланадна, 17. Вхід: 500 гривень.

Знаменитий британський режисер проведе авторську зустріч у рамках міжнародного кінофестивалю «Молодість», який щорічно проходить у Києві з 1970 року.

Пітер Ґрінвей – автор культових фільмів «Кухар, злодій, його дружина і її коханець», «Ейзенштейн у Гуанахуато» й «Таємниці «Нічної варти». Робоча мова зустрічі – англійська.

Нагадаємо, що міський голоса Києва Віталій Кличко нещодавно перевірив на собі скляну підлогу на пішохідному мосту біля Арки Дружби народів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?