День Конституції 2021 — куди піти на святкові вихідні в Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

День Конституції 2021 — куди піти на святкові вихідні в Києві

День Конституції 2021 — куди піти на святкові вихідні в Києві
Джерело:  online.ua

У понеділок, 28 червня, Україна відзначає День Конституції, яка була прийнята 25 років тому, в 1996 році. З нагоди цього свята українці матимуть три вихідних дня, а значить буде час взяти участь у святкових заходах, які пройдуть в Києві і інших містах України.

Джерело: ONLINE.UA

Куди піти на День Конституції 2021 Києві? Пропонуємо добірку цікавих заходів, які можна відвідати з коханою дівчиною, сім'єю або друзями.

День Конституції 2021 Києві - програма заходів

КМДА запланувала цілий ряд офіційних заходів, щоб відзначити 25-ту річницю Конституції України. 28 червня в Києві представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, громадськості візьмуть участь в церемонії покладання квітів до пам'ятника гетьману Пилипу Орлику. На День Конституції у Києві можна відвідати:

  • фотовиставку, присвячену 25-й річниці Конституції України - вона відкрита з 25 червня по 4 липня в Національному історико-архітектурному музеї "Київська фортеця";

  • експозицію "Сила Конституції" - вона буде розташована на Майдані Незалежності навпроти Головпоштамту з 26 по 28 червня;

  • вуличний виставковий проект "Мальована історія євромайдан", підготовлений Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні - Музеєм Революції Переваги. Він знаходиться на Майдані Незалежності;

  • "Кіновернісаж просто неба 2021" - він проводиться в парк імені Тараса Шевченка з 25 червня до 25 серпня.

Неофіційні заходи на День Конституції 2021 - куди піти в Києві

Виставка квітів "Планета диких тварин" на Співочому полі

Для створення об'ємних фігур (крокодилів, черепах, слонів, страусів тощо) використані металеві конструкції, дерево і понад 500 тисяч квітів. У їх числі: альтернатери, цинерарія, бегонії, колеус, петунії, сурфінії, сальвії тощо. Деякі фігури досягають 5 м у висоту, тому кожен бажаючий зможе зробити фото з будь-яким персонажем тваринного світу в повний зріст.

Виставка відкрита з 10:00 до 20:00.
Ціна: 100 гривень для дорослих, 25 гривень для дітей. Дітям до 3-х років пенсіонерам, багатодітним сім'ям, учасникам ООС, інвалідам 1 та 2 груп та учасникам ліквідації наслідків чорнобильської аварії вхід на виставку безкоштовний.

Політ на повітряній кулі в Києві і області

Відправляйтеся в дивовижний політ на повітряній кулі над столицею в День Конституції України. Повітряна куля підніме вас на висоту декількох сотень метрів над красивою природою столиці. Польоти стартують з Гідропарку, їх тривалість 40 - 60 хвилин.

Джаз на даху ЦУМ

День Конститції 2021 - відмінний привід, щоб провести час з улюбленими людьми і наповнити його романтикою й ніжністю. Відвідайте концерт зірок українського джазу, які будуть виступати на найкрасивішому даху міста.

Початок: о 19:00 на даху ЦУМ за адресою Київ, вул. Хрещатик, 38
Ціна квитка: від 350 грн.

Хрумко і чарівна ракета - сімейна програма в Київському планетарії

У казковій лісовій школі астрономії маленький Хрумко і його друг Куня вивчають космос, а потім на чарівній ракеті відправляються в неймовірну подорож по Сонячній системі. Компанію їм становить робот-провідник. Друзі дізнаються про сонячне затемнення, підлетять до Меркурія, Венери, Марса і його супутників, подолають небезпеку в поясі астероїдів, а потім наблизяться до планет-гігантів і навіть побачать комету.

Початок: о 13:30 - Київ, Київський планетарій
Ціна квитка: від 200 грн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?