День медика 2021: найкращі вітання з Днем медичного працівника
Категорія
Культура
Дата публікації

День медика 2021: найкращі вітання з Днем медичного працівника

День медика 2021: найкращі вітання з Днем медичного працівника
Джерело:  online.ua

У неділю, 20 червня, всі медичні працівники України та всього світу відзначають професійне свято — День медика. Ми зібрали для вас найкращі привітання для професіоналів своєї справи, які щоденно рятують мільйони людей, жертвуючи своїм здоров'ям, часом та навіть власним життям.

Джерело: ONLINE.UA

Що потрібно знати про День медичного працівника

День медичного працівника України відзначають щорічно у третю неділю червня — це свято закріплене указом президента України від 1994 року.

Варто звернути увагу на те, що День медичного працівника України — це чудова нагода подякувати медикам за їхній копітку та життєво важливу працю для кожного з нас.

Згідно з даними соціологічних опитувань, майже 70% медиків працюють понаднормово. Про моральне виснаження медичних працівників годі й казати.

Одним із найсерйозніших ударів по медичній системі та людям, які її представляють, стала пандемія коронавірусу. Боротьба з нею досі триває — сотні тисяч медиків жертвують своїм життям, намагаючись врятувати своїх пацієнтів.

Подвиг справжніх професіоналів своєї справи неможливо переоцінити, про ньго не можна забувати ніколи. Привітайте людей, які рятують вас, членів вашої родини, ваших друзів та знайомих, з цим важливим для кожного з нас святом.

Найкращі вітання з Днем медичного працівника

  • Шлемо вітання тим, хто оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Нехай віра та оптимізм завжди залишаються з вами.

  • Дорогі наші лікарі та медпрацівники! Дякуємо за вашу роботу і бажаємо, щоб хворі одужували швидше, а зарплата росла. Щоб в роботі було менше труднощі, а більше вдячних пацієнтів.

  • Від душі бажаю бути гострим, немов голка шприца, зі своїми недоброзичливцями, залишатися м’яким і пухнастим, як вата, з коханими і близькими людьми, вміти залікувати будь-яку тілесну або душевну рану, завжди мати під рукою асептики і антисептики від заздрості, образ і життєвих негод.

  • Ви прийняли виклик стати на цілодобову сторожу людського життя. Кожен із Вас лікує та рятує: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Міцного здоров'я та сил вам. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

  • Багато є хороших лікарів,але як ви – на Україні одиниці,І з року в рік стемна і до зоріЛюдей рятуєте, мов справжня чарівниця.

Картинки "З Днем медичного працівника" 

Подаруйте медикам віртуальний букет, якщо не має можливості привітати особисто, а потрібно надіслати вітання швидко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?