День Незалежності-2019: для українців відкриють флагман ВМС "Гетьман Сагайдачний"
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності-2019: для українців відкриють флагман ВМС "Гетьман Сагайдачний"

День Незалежності-2019: для українців відкриють флагман ВМС "Гетьман Сагайдачний"
Джерело:  online.ua

Святкові заходи до Дня Незалежності та Дня Прапора України 23-24 серпня включають вільне відвідування флагману ВМС "Гетьман Сагайдачний". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво командування ВМС у Facebook.

За офіційними даними, громадяни отримають змогу подивитись на фрегат, що базується наразі в Одесі.
Відповідний флешмоб отримав назву "Бути українцем - почесно. Дякую захисникам України!".

"До огляду будуть відкриті фрегат "Гетьман Сагайдачний", малий броньований артилерійський катер "Аккерман" та артилерійський катер "Скадовськ", - пояснило командування.

Прес-центр додав, що згадані кораблі знаходитимуться на Морському вокзалі. До екскурсій можна залучитися безкоштовно 23-24 серпня з 11:00 до 18:00. Для відвідування необхідні документи ідентифікації особи.

Слід нагадати, що у 2019 році на Хрещатику не буде традиційного військового параду. Офіс президента оголосив про організацію Ходи Гідності.

Як повідомляв ONLINE.UA, виконавицею державного гімну під час урочистостей у День Незалежності обрана співачка Тіна Кароль. В інтернеті з'явилося відео її відповідної репетиції. Сама естрадниця підтвердила новину у соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?