День Незалежності: з'явилася цікава новина про святкові заходи у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

День Незалежності: з'явилася цікава новина про святкові заходи у Києві

День Незалежності: з'явилася цікава новина про святкові заходи у Києві
Джерело:  online.ua

Співачка Тіна Кароль виконає Гімн України під час урочистих заходів у День Незалежності 24 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook PR-менеджера естрадниці Павла Орлова.

Представник співачки оприлюднив відеоролик, що демонструє репетицію співачки.

"Тіна Кароль репетирує Гімн України, який виконає 24 серпня під час Ходи Гідності до Дня незалежності", - пояснив він.

Тіна Кароль також підтвердила цю інформацію в Instagram та додала, що буде вкрай щасливою знаходитися разом з президентом Володимиром Зеленським в історичний момент.

Слід нагадати, що 24 серпня відбудеться Хода Гідності. Цей захід став своєрідною заміною традиційного військового параду, від якого відмовився раніше Офіс президента. Зеленський заявив, що краще буде спрямувати 300 мільйонів гривень на премії військовослужбовцям замість витрачення їх на помпезний івент.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві перекриють деякі вулиці на певний час через підготовку та безпосереднє проведення масових заходів. Зокрема, це стосується Хрещатика та окремих напрямків у різних районах столиці. У місті заплановані виставки, концерти та навіть забіг у вишиванках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?