День Незалежності-2019 у Києві: де перекриють вулиці 24 серпня
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності-2019 у Києві: де перекриють вулиці 24 серпня

День Незалежності-2019 у Києві: де перекриють вулиці 24 серпня
Джерело:  online.ua

Київська міська державна адміністрація оприлюднила розпорядок блокування транспортного руху певними вулицями через День Незаледності-2019 та День прапора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на постанову міської влади.

Перш за все йдеться про перекриття транспортного руху на Хрещатику. Заборона діятиме з 07:00 п'ятниці, 23 серпня, та торкнеться відрізку з вулиць Богдана Хмельницького та Прорізної. Цього потребують заходи з нагоди Дня прапору. Рух відновлять після їх завершення.

Також з 07:00 23 серпня до 18:00 24 серпня рух призупинять на Русанівському бульварі, перехресті Русанівської набережної та Русанівського бульвару для забігу у вишиванках під назвою "Кубок до Дня Незалежності України".

У День Незалежності 24 серпня Хрещатик буде перекритий для автівок з 07:00 до 22:00.

Вулиця Володимирська - від Великої Житомирської до Десятинної - буде перекрита через мистецький фестиваль 24-25 серпня.

Відомо, що рух перекриватимуть на певних вулицях, Хрещатику включно, задля підготовки масових святкових заходів. Ознайомитися з повним списком можна завдяки офіційному документу КМДА.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство оборони затвердило спеціальні премії для українських військовослужбовців нагоди Дня Незалежності. Бійці ЗСУ та курсанти отримають тисячу гривень. Захисники держави, що пройшли через ООС, або ж продовжують службу там, отримають дві тисячі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?